Qui som

De la mateixa manera que un àtom està compost per protons, neutrons i electrons, Coincidències no es pot entendre sense la presència dels seus tres fundadors.

Coincidències és una associació cultural nascuda amb força a Barcelona la primavera de 2013 amb la vocació de crear noves experiències culturals. Amb una consciència profundament digital, al mateix temps vol fer èmfasi en l’intercanvi entre creadors/artistes i espectadors/inquiets. És el que anomenem “cultura 3.0″: ens agrada veure, tocar, escoltar, participar.

Més enllà dels grans temples en forma de teatres o de museus, considerem que la cultura pot esdevenir-se en qualsevol espai urbà, i que qualsevol espai pot ser idoni per a les iniciatives culturals. Mantenir la cultura tancada en espais, per grans que siguin, és engabiar-la, engavanyar-la, limitar-ne el consum a una part petita de la ciutadania.

team_image

L'equip de Coincidències

Lola Armadàs (Sabadell, 1978) és llicenciada en Humanitats. Ha treballat al Fòrum Universal de les Cultures 2004 i, del 2006 al 2014, a la Universitat Ramon Llull (URL) com a responsable de diversos projectes de gestió cultural (Universitat d’Estiu, programació cultural, Consell d’Estudiants i Cooperació, entre d’altres). En el 2008, realitzà una estada a la Universitat de Georgetown (Washington DC, EEUU), becada per l’AGAUR (Generalitat de Catalunya). Vinculada al món escènic des de ben petita, és membre fundador de Coincidències.

Francesc Esteve (L’Hospitalet de Llobregat, 1971)
compta amb formació i una àmplia experiència laboral dins l’àmbit de la informàtica (disseny i programació de documents) i dels social media. Des del 2014, és un dels responsables de programació del Teatre Aurora d’Igualada. Conegut tuitaire i home de teatre, les xarxes socials de Coincidències no serien les mateixes sense la seva aportació.

Isaias Fanlo (Lleida, 1980) és llicenciat en Humanitats, en Teoria de Literatura i Literatura Comparada i té el postgrau en Gestió d’Empreses i Plataformes Culturals. Ha combinat les seves tasques com a gestor amb la feina d’escriptor (El llibre rosa, 2004), traductor i periodista. Ha treballat per institucions tan diverses com la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, el MACBA o el Fons Monetari Internacional. En l’àmbit de la gestió cultural, va ser un dels responsables de la campanya dels EuroGames 2008 amb el lema “Come South, Play With Us” i ha treballat vuit anys al Teatre Nacional de Catalunya, com a coordinador de publicacions, exposicions i continguts entorn de la programació teatral. Actualment és doctorand becat per la Universitat de Chicago.

Anna Piferrer (Barcelona, 1978) es va llicenciar en Humanitats i va completar la seva formació amb el postgrau i el màster de Gestió Cultural. Ha treballat en una multinacional del sector de les IT, i poc després es va endinsar en el tercer sector amb la intenció d’explorar l’educació per al desenvolupament i la sensibilització. Vinculada des de fa més de deu anys a l’escena musical de Barcelona i Catalunya, ha desenvolupat tasques de gestora cultural tant en el sector públic com en el privat, especialitzant-se en la producció d’esdeveniments.

Giulia Poltronieri (Ferrara, Itàlia, 1981) està especialitzada en turisme cultural, on ha desenvolupat diversos projectes d’empresa vinculats amb la ciutat de Barcelona. A més, compta amb una dilatada experiència en l’àmbit de la comunicació, el màrqueting i la gestió de projectes i d’equips, i comparteix generosament els seus coneixements amb Coincidències. És una enamorada de les arts escèniques.

Maria Antolín (Barcelona, 1989) és actriu i productora. Omple el seu temps entre vídeos, escenaris, ràdios, terrats, rodatges i teatres i així, en general, ocupant fins l’últim minut amb tot aquell projecte, persona o cosa que cregui que val la pena. Amant de les coincidències i les casualitats, és molt fan de l’humor absurd i sempre té una cançó en ment.

Pol Noya (Barcelona, 1993) és graduat en Administració i Direcció d’Empreses i està completant la seva formació amb un màster en Gestió Cultural, mentre es forma laboralment en el món de la comunicació i del màrqueting. Apassionat de la cultura, de Barcelona i de la vida a l’aire lliure a parts iguals, es un devorador indiscriminat de música, llibres i series. Just acaba de sortir de l’ou i ha decidit niuar als Terrats de Coincidències per aportar-hi el seu granet de sorra!

Guillem Pacheco (Barcelona, 1981). Fotògraf, guionista i director. Estudia direcció cinematogràfica (CECC, 2005) i Humanitats (UOC, 2007). Comença la seva activitat amb el curt Cultura fast food, finalista del DiBa Express 2009. L’any 2011 cofunda Shasta Produccions SL, estudi de gravació, productora musical i audiovisual, on reforça la seva tasca com a creador de continguts audiovisuals per a músics i empreses. Pell fina i Teletumàcat són els seus darrers treballs com a director.

Àlex Nevado (Barcelona, 1985). Tècnic de so i productor. Estudia tècnic de so especialitzat en estudi (Microfusa, 2005), un curs de música avançada i un màster de producció musical a càrrec de Charly Chicago (Microfusa, 2006). L’any 2011 cofunda Shasta Produccions SL, estudi de gravació, productora musical i audiovisual, on comença a desenvolupar la seva faceta de productor tècnic/musical (Ivalva, Tremenda, Besos Robados, Los Eléctricos…) i la sonorització i postproducció d’àudio de a les tasques audiovisuals de la productora.